L.Blog

Info

Detta är GRK's sida för notiser och annat intressant.
Vill du hjälpa till med innehållet, kontakta då sm1nfh Rolf.

Kalender

Kalendern är tom

Välj kategori

 Annonser
 Notiser

 Posten posten och posten

Publicerad 2022-01-14 22:13:00 - Notiser

 Så kom posten i retur det som skulle till Sudan. Nu har man ändrat så QSL ska till Canada istället se ST2M på QRZ.Bara att gräva i frimärkslådan, kuvertera om och skicka dit. Gäller ett QSO jag haft med ST0HQ.

Fick f ö ett brev från själva posten PostNord igår innehållandes en faktura på 36 kronor för ett brev till mig som de sa var underfrankerat och ville jag ha det så skulle jag betala - men efter ett telefonsamtal med PostNords kundtjänst som slarvigt skrivit fel både på mitt namn och min adress på fakturan (dvs jag menade att ingen skulle skicka ett sådant felskrivet kuvert till mig med ett frimärke på)  så skulle jag slippa betala och brevet kommer att delas ut i mitten av nästa vecka - nu ligger det i karantän hos posten på Skarphällsgatan Visby...hoppas att det inte är nått jätte jätte viktigt som posten behagar kvarhålla över en vecka extra....

Posten 3: vissa dagar jagar man underfrankerade brev/kuvert andra dagar släpper man så igenom andra utan att orka stämpla frimärkena för idag kom ett kuvert från min gamla mor med ett fint ostämplat frimärke på - bara att blöta av och använda igen.

 



 2022-01-15 10:32:13

Själv så fick jag brev till USA i retur, där PTT har en specialtjänst som öppnar brev utan avsändare. Man har skärpt bestämmelserna och för den som slarvar så finns ingen nåd. jaja, barnen i Afrika har säkert värre problem.


 Sagt av: SM1ALH



Tillför kommentar


Namn:
Email:
WWW:
kommentar:
Skriv kod:   5672